wmaraci reklam
lidertakipci

En İyi 5 F/P Wifi Sinyal Güçlendirici

İnternet, özellikle kablosuz internetlerin geliştirilmesi ile hayatımıza tamamen dahil oldu. Günümüzün büyük bölümünde internete kablosuz bağlanıyoruz fakat bazı durumlarda ki ülkemizdeki internet hızları malum, sinyal kaybı, bağlantı sorunu ya da yavaş hız sorunları yaşayabiliyoruz. Bu durum altyapıdan da kaynaklanıyor olsa da genellikle internet sinyalini cihazımıza gönderen modem ile alakalı da olabiliyor. Gelin beraber wifi sinyallerimizi güçlendirebileceğimiz tam fiyat performans ürünlere beraber göz atalım.

Xiaomi Mi Wifi Pro

Ünlü teknoloji şirketi Xiaomi’nin girmediği alan yok desek yeridir. Elektrikli araç bile üreten firma tabii ki sinyal güçlendirici alanda da var. Şirketin Xiaomi Mi Wifi Pro ürünü en iyi fiyat performans ürünlerinden birisi olarak gösteriliyor. 2.4 GHz bant genişliği sunan cihaz, 300 Mbps’ye kadar sinyal aktarımı ve güçlendirmesini yapıyor. 5G desteklemeyen cihazın fiyatı ise 400 TL’den başlıyor.

3500$'lık Apple Vision Pro, İlk Günden Bir Öğrenci Tarafından Hacklendi!
İlginizi Çekebilir!

3500$'lık Apple Vision Pro, İlk Günden Bir Öğrenci Tarafından Hacklendi!

Teknoloji devi Apple’ın yeni nesil gerçeklik gözlüğü (VR) olarak tanıttığı ve ülkemizde en az 150 bin TL’den satışa çıkacağı düşünülen Apple Vision Pro, henüz daha yeni çıkmış iken bir siber güvenlik uzmanı tarafından...

Tenda A9

Tenda markası ülkemizde pek bilinmese de Wifi sinyal güçlendirici sektöründeki liderlerden birisi. 200 metrekarelik alana kadar 300 Mbps sinyal aktarımı sağlayan cihazın fiyatı ülkemizde 350 TL’den başlıyor.

Mercusys ME10

Bu sektördeki bir diğer güçlü firma olan Mercusys ME10, rakipleri gibi 300 Mbps’ye kadar sinyal güçlendirmesini destekliyor. Kolay kurulumu ile de tercih edilen ME10, ciddi oranda internet sinyallerini güçlendirerek kullanıcılarına keyifli saatler sunabiliyor.

Asus RP-N12

Asus markasını bilmeyen yoktur diye düşünüyorum. Ünlü teknoloji şirketlerinden birisi Asus RP-N12 modeli ile sinyal güçlendiriciler arasında iyi bir konum elde eden firmanın ürün, 2.4 GHz bant genişliğinde, 300 Mbps’ye kadar destek sağlıyor. Roaming asist modu ile bölgedeki en güçlü Wifi sinyaline bağlanıp o sinyali çok daha güçlendiren cihaz, ülkemizde 450-500 TL bandında satılıyor.

2.4 GHz ile 300Mbps ve 5 GHz’de de 450 Mbps destekleyen TP-Link RE200, toplamda 750 Mbps’ye kadar destek verebiliyor. Sahip olduğu özel bir tuş ile ISP hızından da ekstra faydalanan cihaz, hem kablolu hem de kablosuz olarak sinyal güçlendirebiliyor. Ülkemizde fiyatı ise 700 TL’den başlıyor.

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍 5 / 5 (2 değerlendirme)

2 kişi bu içerik hakkında tepkilerini gösterdi. Sen de tepkini göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al