wmaraci reklam
lidertakipci

Google'ın Yeni Yapay Zeka Müzik Geliştirme Uygulaması: Music LM Nedir?

Yapay zekanın en büyük yatırımcılarından birisi olan Google, yeni yaptığı duyuru ile müzik geliştiren bir yapay zeka uygulaması üzerinde çalıştığını duyurdu. Music Learning Machine adı verilen bu uygulama, Yazılan metine göre kişinin ruh halini anlayabilecek olan Music LM, o ruh haline göre özgün bir müzik yapabilecek.

Music LM Ne Zaman Kullanılabilecek?

Google ilk başlarda Music LM’yi 1-2 sene içerisinde kullanıma sunmayı düşünse de oluşturulan müziklerden dolayı ortaya çıkacak telif ihlali durumları var. Bu gibi telif sorunları yaşamak istemeyen Google, yeni yapay zekasının çıkış tarihini ileri bir tarihe ertelemek zorunda kaldı. Yasal süreçleri halletmekle uğraşan şirket, en yakın zamanda yapay zeka aracını kullanıma sunmak istiyor.

ChatGPT Rakibi Tamamen Yerli ve Milli Yapay Zeka: MAIN
İlginizi Çekebilir!

ChatGPT Rakibi Tamamen Yerli ve Milli Yapay Zeka: MAIN

Yapay zeka, günümüzde artık her alana dahil olmaya başlamıştı ki sonunda beklenen yerli ve milli yapay zekamız duyuruldu: MAIN! Gelişen teknolojinin en büyük nimetlerinden birisi olan yapay zeka, dünya devi teknoloji firmaları tarafınd...

Music LM Ücretli mi Olacak?

Google, Music LM’nin ücretli mi ücretsiz mi olacağı konusunda henüz bir karar vermiş değil. Fakat yapay zeka aracının hem ücretli hem de ücretsiz versiyonlara sahip olacağı öngörülüyor.

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍 3 / 5 (2 değerlendirme)

2 kişi bu içerik hakkında tepkilerini gösterdi. Sen de tepkini göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al