wmaraci reklam
lidertakipci

İncir.com Kepenklerini İndirdi!

Bundan 4 yıl kadar önce Türkiye’de e-ticareti bir adım öne taşımak için yola çıkan ve 2015 yılı itibariyle değerinin 57 milyon dolar civarında olduğu tahmin edilen web girişimi bugün itibariyle yayın hayatına ve faaliyetlerine son veriyor.

Türkiye ekosisteminde e-ticaret yapmanın ne kadar zor olduğunu birer Webmaster olarak en iyi bilenlerden biri de biziz. İncir.com bu aşamada zahmetsizce e-ticaret sitesi sahibi olmak isteyen yüzlerce kullanıcıya e-ticaret yapma ve ürünlere ellerini bile sürmeden satış yapma olanağı sunmuştu.

İşin arka planına bakacak olursak İncir.com, 2014 yılı itibariyle 10 milyon TL’lik ciro hacmine ulaşmış ve bir sonraki sene yani 2015 için ciro hedeflerinin 100 milyon TL olduğunu belirtmişti. Yapılan açıklamadan da yola çıkacak olursak finansal kriz herkes gibi İncir.com’u da derinden sarsan en önemli sorunlardan biri haline gelmiş.

Operasyonel ve maddi sorunları nedeniyle bir süredir sallantıda olan İncir.com aşağıda gördüğünüz görsel ile resmi sitesi olan incir.com internet sitesi için yayını şuanda durdurmuş bulunuyor. İncir’in müşteri portföyünde ise 20.000+ mağazanın yer aldığı tahmin ediliyor.

Ya, Siz İncir.com’u nasıl bilirdiniz?

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍

Bu içerik hakkında daha önce tepki gösterilmemiş. İlk tekpi göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al