Arkadaşlar bizim bazı projelerimizde görevlendirilmek üzere Laravel veya Symfony konusunda bilgisi olan bir arkadaşa ihtiyaç duymaktayız. Ben de yazılımcı olduğum için dirsek temaslı olarak projeyi geliştireceğiz. Yapacağınız işlem ağırlıklı olarak CRUD olacak ama bazı algoritmik durumlar da olacak. Örneğin haftalık ve aylık abonelik, bunların kontrolü, belirtilen süre içerisinde ödeme yapmayan kişilere mail gönderilmesi ve hesaplarını pasife almak vs. Projelerin bazı kısımlarını ben yapacağım bazı kısımlarını siz yapacaksınız. Sadece API geliştireceğiz, Frontend ve mobil işlemleri için başka bir arkadaşla anlaşacağım. Reactjs tecrübeniz varsa frontend işlerini de sizinle beraber sürdürebiliriz.

 

Dediğim gibi ben de yazılımcıyım ama başka işlerim olduğu için pek vakit ayıramıyorum. Uyum içinde çalışabileceğim bir Laravel veya Symfony uzmanıyla anlaşıp projeleri bitirmek istiyorum.

 

Bütçem haftalık 1000 TL şeklindedir. Haftaiçi ve cumartesi dahil olmak üzere günde 4 saat ayırması beklenmektedir. Telefondan veya özel mesajdan ulaşabilirsiniz. 0537 493 7766