wmaraci reklam
lidertakipci

Booking.com Türkiye’ye Geri Dönüyor!

TÜRSAB ile yıldızları bir türlü barışmayan Booking.com, 2017’nin Mart ayında görülen davanın aleyhine sonuçlanmasıyla Türkiye faaliyetlerini durdurma kararı almıştı. Dava sonrasında Booking.com karar ilişkin olarak “Sorun bizde değil, sizde…” açıklamasını yaparak alınan kararı sert bir şekilde eleştirmişti. YeniŞafak gazetesinin bugünkü haberine göre geri vites yapan Booking.com kısa süre sonra tekrardan ülkemizde faaliyetlerini yürütmeye başlayabilir.

Kaynağın haberine göre, Hollanda merkezli Booking.com mahkeme kararıyla belirtilen ceza tutarını ödedikten sonra Türkiye faaliyetlerine tekrardan başlayacak. Bugün gerçekleştirilen Türkiye’de Turizm Trendleri ana temalı Türkiye İstişare Toplantısında konuşan Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Temurci, booking.com ile görüşmelere başlandığını ve cezanın ödenmesi halinde kısa süre sonra Türkiye pazarında yeniden yer almaya başlayabileklerini açıkladı.

Ahmet Temurci’nin söylediğine göre Booking.com’un yaşadığı sorun yalnızca ülkemize özel değilmiş. Temurci, Fransa ve Almanya’da içerik olarak aynı olmayan fakat benzer davaların Booking.com için sürdüğünü belirtiyor. Sadece Türkiye faaliyeti operasyonları için çıkarılan cezasını ödemesi halinde Booking.com’u Türkiye’nin internet semalarında tekrardan göreceğiz. Sürecin ne zaman sonlanacağı ve booking.com’un kesin dönüş tarihi ise şimdilik belli değil.

Booking.com’un geri dönüşü arefesinde gönlümüzde benzeri bir atak için PayPal’ın olduğunu itiraf etmek gerek. Gidişinin ardından neredeyse 3 yıl olan PayPal’ı hayli özledik. Kim bilir, belki bir sonraki geri dönüş haberi PayPal’dan gelebilir.

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍

Bu içerik hakkında daha önce tepki gösterilmemiş. İlk tekpi göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al